onsdag 30 juni 2010


En superfin tapet från Designers Guild! Perfekt till barnrummet!
Här hemma har vi fått parketten slipad och oljad i vardagsrummet. Det blev kanonbra! Dessutom har två väggar rivits för att kläs med panel, och då passar vi på att måla om taket också! Lite småprojekt sådär, hehe....

söndag 27 juni 2010

Stranden!




Första dagen på starnden för i år! Hade en helt underbar dag ute i Tylösand tillsammans med familjen idag! Strålande sol, bad, picknick, glass och lek i sanden!

Första inköpen gjorda!


Jag har bland annat köpt in dessa superfina speglar till nyöppningen av butiken! Hoppas bara att dom blir levererade i tid!

Sill & Potatis!


Vi har haft en jättemysig midsommarhelg! Kom hem runt lunch idag och sen har jag varit och jobbat några timmar. I morgon ska vi röja ut allt i vardagsrummet för på måndag kommer en kille som ska slipa och olja vår ekparkett! Tjohoo! Äntligen!

fredag 25 juni 2010

Glad midsommar!




Önskar er alla en härlig och regnfri midsommar! Vi ska ner och fira i Skåne med den närmaste familjen, precis som förra året. Fotot är från förra året då det började regna in genom ett litet hål i uthuset där vi satt och åt. Mamma kom på en genial tillfällig lösning på problemet. Det slutade dock med att Joseph skickades upp på taket för att ordna en mer permanent lösning. =)

onsdag 23 juni 2010

Microburkar!


Superfina plastburkar med lock från RICE! Maten smakar säkert lite godare än vanligt i dessa uppiggande färger! 249 kr för ett helt set!

Bokstäver


En av årets mest utmärkande trender har ju hittills varit att dekorera med bokstäver. Och visst är det snyggt?!

tisdag 22 juni 2010

Inspiration i vitt!


Lite härlig vit inspiration!
Har precis kommit hem från Helena, vars butik jag tar över. Vilken härlig tjej! Och vilket fantastiskt hem hon och hennes man Tobias byggt upp! Så inspirerande! (Det är inte deras hem på bilden, men de hade det minst lika snyggt!)

söndag 20 juni 2010

Mer House Doctor




Städ & Röj!


Har fått nycklarna till butiken nu och har så smått börjat städa och strukturera upp! Det är såå roligt! Bianca tycker att det är roligt att vara med mig där. Noa tycker att det är....sådär. =)

Här är lite inspiratinsbilder från underbara House Doctor som jag också kommer att sälja!

torsdag 17 juni 2010

Beslutet är taget!


Jag öppnar min alldeles egna och helt fantastiska inredningsbutik! Jag kommer att driva Butik Gredelin inne i Halmstad! Vi slår upp portarna för en nyuppräschad butik lördagen den 31 juli! Dessutom kommer vi att ha kaffeservering på den mysiga kullerstensbelagda bakgården. Välkomna alla! (Bilden: Jag är återförsäljare av bl.a. Ib Laursen.)

tisdag 15 juni 2010

Stort beslut.

Står inför ett stort och svårt beslut. Jag har blivit erbjuden att ta över en fantastisk inredninsverksamhet inne i stan. Mitt hjärta bultar hårt, för jag vill så gärna. Vågar jag satsa? Ska få hem en pärm med papper om omsättning, driftskostnader m.m. i dag. Får sitta ner med mannen och titta igenom allt ordentligt innan vi fattar något beslut! Tänk om...

söndag 13 juni 2010

Wedding!


Kom hem från ett bröllop i natt! Trots storm och regn blev det en fin bröllopsdag igår! Tack för allt, och stor lycka önskar vi er, Jennie & Johannes! (Tar med lite foton när vi ses i Linghult i eftermiddag! =)

torsdag 10 juni 2010

...


Har inte så mycket nytt att tillägga idag. Det har regnat fram till nu. Dagen har gått ganska fort. Har precis nattat dottern och sonen sitter i Josephs famn nere i soffan. Somnar nog inom kort.
Bilden är på ett härligt kök i lite annorlunda stil. Hämtad från Boliga.

måndag 7 juni 2010

Måndag igen..


Vi har haft en helt underbar helg! I lördags var vi uppe på Liseberg tillsammans med Malin och Alex. En kanondag med fint väder! Vi körde femkamp och åkte några karuseller med Bianca.

Sitter nu och väntar på att mannen ska komma hem så att vi kan åka och handla.

Lite gul, somrig inspiration! Me likee!

fredag 4 juni 2010

Soliga härliga fredag!











Vilken dag! En massa sol och en underbar förmiddag i NorreKatts park med diverse aktiviteter för barnen. Vi var där med min vän Lisa och hennes underbara dotter Tilda! Både

Bianca och Tilda fick varsin ansiktsmålning! Sen lunchade vi på stan tillsammans! Tack Lisa för en mysig dag! Eftermiddagen har spenderats på en filt i trädgården med kidsen som ömsom har fikat och plaskat i poolen. Ska nu krypa ner med mannen i soffan och sätta på ett inspelat avsnitt av Criminal Minds...

torsdag 3 juni 2010

Äntligen!


Som jag har väntat och längtat! I kväll blir det bio med vänninorna! Sex and the City II!!! Vi samlas redan kl 20.00 för en liten gathering hos mig! Välkommen tjejer!

onsdag 2 juni 2010

Somrigt och färgglatt!


Härliga kuddar och textiler från Pip Studio.
I övrigt: solen skiner och ger förhoppningar om en riktigt fin dag. Jag och barnen ska strax springa över till grannen på frukost. Vi är tre mammor på gatan som brukar starta dagen tillsammans på onsdagar! Riktigt mysigt! Vid lunch kommer mannen hem med en lastbil så att vi kan få iväg allt rivmaterial till tippen (vi har bl.a. rivit ett gammalt skjul som har stått i trädgården.) Avslutningsvis är det picknick på dagis ikväll.