tisdag 31 augusti 2010

Prinsessan fyller 3 år idag!


Dagen startade med paketöppning på sängen! Sen fortsatte vi ner till vardagsrummet där en rosa liten cykel stod och väntade på sin nya ägare! Bianca cyklade så klart hela vägen till dagis idag, överlycklig med ett paket Hello Kitty-glassar i cykelkorgen att bjuda sina kompisar på! Grattis vår lilla sessa!

(fotot är från när vi firade henne i söndags. Bianca har själv bestämt hur mycket garnering det ska vara på tårtan, hihi..)

måndag 30 augusti 2010

Kort, kortare, kortast...


Idag har dessa söta kort kommit in i butiken! Finns i lite olika varianter! Kom in och kika!
Kram Ella

söndag 29 augusti 2010

Familjedag!


Söndag- min enda hellediga dag i veckan, har tillbringats med familjen! Vi har lekt i trädgården, tagit en promenad, bakat och ätit äpplekaka med vaniljsås. Bara tagit det lugnt med andra ord.

lördag 28 augusti 2010

Lördag!


Nu är det helg igen. Veckorna går fort!
Här är en liten detaljbild från Gredelins ovanvåning!

fredag 27 augusti 2010

Ljustider...


Höstens tid kryper närmare för varje dag som går. Snart är det dags att tända upp ljusen hemma om kvällarna (själv har jag redan tjuvstartat). Passa på att inhandla våra vackert dekorerade blockljus. Finns från 19 kr - 49 kr, beroende på storlek. Välkommen!

torsdag 26 augusti 2010

Har ni upptäckt dessa?

Våra maffiga ljusstakar i cement! Det finns endast 2 st kvar av den lilla modellen! Den största, som är 72 cm hög, sålde slut direkt! 2 st nya kommer in i september, som en kund beställde av mig. Är du intresserad så kom in och boka ett par, så lägger jag på det på beställningen! Välkomna till Gredelin, Kyrkogatan 22 i Halmstad.

onsdag 25 augusti 2010

Annons!

I dagens lokaltidning för Halmstad finns vi med på mittuppslaget med en annons! Vi valde att lägga ut bilden med vår omåttligt populära tidningskorg i zink. Håller på att sälja slut, men om ni inte hinner hit så kommer det en ny leverans med 8 st v. 36! Välkomna!

tisdag 24 augusti 2010

Regnig tisdag.


Äntligen har mannen lyckats få laptopen att fungera, så nu kan jag blogga när jag är i butiken! Tjohoo! Regnet öser ner utanför samtidigt som det blåser ordentligt. Alla kunder hittills har varit rejält blöta. Ska ladda kaffet nu så att man kan värma sig med en kopp och en kanelbulle på vår mysiga ovanvåning! Välkomna!

söndag 22 augusti 2010

Blomsterdusch.


Sitter och kompletterar en stor beställning från Bloomingville som kommer till butiken i mitten av september. Det finns så mycket fint! Bl.a. denna ursöta blomsterdusch. Den kommer att ligga på 99 kr!

fredag 20 augusti 2010

Till barnrummet?

Dessa söta bokstäver finns i butiken nu! Att hänga på väggen eller kanske ställa på en hylla? 149 kr för alla tre! (Går även att köpa löst för 50 kr st.)

onsdag 18 augusti 2010

Målning..


Målade om en hylla till butiken som sonen genast ville utforska!

måndag 16 augusti 2010

Finast i världen!







Vi var på Anna & Tompas bröllop i lördags! Vilken härlig dag! Ni är finast i världen! Love you!

fredag 13 augusti 2010

Greddan.


Har fått hem lite foton från butiken som fantastiska Pamela Hanné har tagit!

onsdag 11 augusti 2010

Äppletider.

Jag har fått in denna fantastiska korg i fil de fer till butiken! Superfin att samla trädgårdens äpplen i, eller varför inte garn-nystan eller tidningar? Möjligheterna är oändliga! Hemma hos mig har vi leksaker i den!

fredag 6 augusti 2010

Nyinkommet!




Från och med i morgon, lördag, finns det råsocker och brända mandlar på strut hos Gredelin! Gott att äta eller fint som dekoration! Dessutom hittar ni ljuvliga doftpåsar av farmors spets, fyllda med lavendel! Passa på innan det tar slut! Välkomna mellan kl 10-14!

torsdag 5 augusti 2010

Min personliga favorit!


Finaste tidningskorgen i zink! Att häng på väggen eller bara ha stående! Finns i butik nu och kostar 249 kr!

måndag 2 augusti 2010

Höstnytt i butiken!




Senast tisdag denna vecka kommer det en stor leverans med en massa höstnytt till butiken! Bland annat dessa läckra kuddar och denna gosiga pläden! Passa på innan dom tar slut! Välkomna!