fredag 29 oktober 2010

Farbror blå


Till alla mina te-galna stamkunder: Nu har storfavoriten "Farbror Blå", med blåbär/vanilj kommit in i butiken igen! Vi har även tjuvstartat med ett helt fantastiskt advents-te som innehåller, apelsin, kanel, mandel och hibiscus!

Uno de 50


Var på en jättetrevlig vip-kväll hos Helena Rosencranz igår! Hittade ett superläckert armband från Uno de 50 hos henne! Besök gärna hennes vackra butik på Brogatan i Halmstad!

torsdag 28 oktober 2010

Hjärtan!


Dessa fina kulor finns i butik nu! Välkommen in!

måndag 25 oktober 2010

Inspiration från House Doctor




Lite inspiration från House Doctor, som är en av Butik Gredelins leverantörer! Lite ruffare stil.

fredag 22 oktober 2010

En söt liten historia.


Det är så härligt att ha en treåring!Hon bjuder på guldglimtar varje dag. Så här lät det härom dagen hos oss:
Jag var hemma med barnen och pysslade lite. Bianca frågar: Mamma, kan vi pela pel? Varvid jag svarar: Javisst! Men du, kan du säga ssss-pel? Bianca tar i ända från tårna: sssssss-pel! Bra Bianca, säger jag! Kan du säga spela spel? Bianca svarar: ja, sssss-pela sssss-pel, och är röd i ansiktet av ansträngningen! Vad duktig du är, hjärtat! säger jag. Bianca funderar ett par sekunder och fortsätter sedan: Men du mamma? Kan vi ssssss-pela sssss-bamse-pelet?

torsdag 21 oktober 2010

Klädkollektion


Har blivit erbjuden att ta hem ett en läcker klädkollektion! Förhandlar i skrivande stund med företaget! Förhoppningsvis har jag fått hem lite till VIP-kvällen i november! Spännande!

onsdag 20 oktober 2010

Blomsterduschen.


Nu har vi fått in blomsterduschen! Det kom endast 4 st, så om du vill ha en får du skynda hit! 99kr/st!

tisdag 19 oktober 2010

Nya leveranser!


Nu har den maffiga, svarta krukan kommit in i butiken! Så läcker tillsammans med vår fina julros! Den stora krukan ligger på 179 kr! Kom in och kika!

söndag 17 oktober 2010

Växter!




Äntligen har jag fått hem växter till Gredelin! Från och med i morgon kan du köpa en massa fint till din höstplantering hos oss, bl.a. julrosor och silvergirland! Besök vår höstiga bakgård! Välkommen i morgon från kl. 11.00!

Vintage stories.







Har ni upptäckt Kappahls serie Vintage stories, för barn? Höstens plagg är jättefina!

fredag 15 oktober 2010

Askar med franskt motiv


Vi har fått in dessa supersöta zinkaskar! Endast 55 kr/st! Mysigt att lägga något fint eller gott i och ge bort! Välkomna!

torsdag 14 oktober 2010

Mynte Kanna


Denna fina kanna finns nu i butiken, i en härlig creme-färg! Fin även som vas!

onsdag 13 oktober 2010

Mynte-serien


Äntligen har jag fått in en del av Mynteserien i butiken igen! Som jag har väntat! Har börjat att ringa runt till de kunder som har skrivit upp sig på min lista med Mynte-produkter. Tyvärr får ni som beställt koppar och vispskålar med hank dock vänta ytterligare ett par veckor. Det har varit stora förseningar från fabriken, men nu kommer det in lite produkter pö om pö. Igår kom bland annat dessa underbara keramikskålar hem, både i vitt och i den nya färgen "lys blom", som är lite mullvadsfärgad. Kom in och kika!

måndag 11 oktober 2010

Glaskupa


Du har väl inte missat vår fina glaskupa som kom in i butiken härom veckan?

Finns ett fåtal kvar, så skynda hit!

Kram Ella, Butik Gredelin

söndag 10 oktober 2010

Lek och plantering!


Har spenderat den största delen av dagen i trädgården. Barnen har lekt och jag har planterat ljung i krukorna. Nu, när barnen har nattats, blir det lite mys med mannen, TV:n och något smarrigt! En skön avslutning på en väldigt tuff vecka.

torsdag 7 oktober 2010

Lanterna


Denna fina ljuslykta kommer snart in i butiken! Håll utkik!

tisdag 5 oktober 2010

Hemma bäst!


Visst är det skönt med dagar när man bara ska vara hemma och pyssla och slipper göra sig iordning?! Stickad tröja, rufsig i håret, osminkad och gummistövlar. Fikapauser och lek i trädgården. Nu när man jobbar mycket uppskattar man dessa dagar ännu mer. Joseph, Bianca och Noa - det finns inget bättre än att vara med er!

måndag 4 oktober 2010

Kolla denna länk!

http://hallandsposten.se/folkfamilj/1.977122-konstnarlig-talang-har-oppnat-egen-butik

God morgon!


God morgon inredningsvänner!

En strålande vacker dag börjar ta form!

Har precis ätit frukost med barnen och nu blir det mys i några timmar innan det är dags för att bege sig till dagis och jobbet!
Denna söta korg med hank finns nu hos Butik Gredelin! Välkomna in!
Mån-fre: 11-18
Lörddag: 10.30-14.30

fredag 1 oktober 2010

Fredag


Fredag och helg igen! Har haft en mysig kväll hemma med familjen och ska strax avnjuta lite pannacotta som mannen fixat. Min födelsedag, igår, firades först med familjen, och sen var jag med tjejgänget på quiz-och karaokekväll på Mårtenssons. Tack tjejer för en kanonkväll!

I morgon är ni välkomna till Butik Gredelin på Kyrkogatan 22 för att bland annat upptäcka dessa dunderfina burkar att förvara kakor eller annat i. Finns i två storlekar!