torsdag 31 mars 2011

Kryddor


Hela butiken doftar fantastiskt! Vi har just fått in citrontimjan och vanlig timjan! Dessutom har det fyllts på med både vita och blåa pärlhyacinter! Välkomna in, denna regniga men mysiga torsdag.

tisdag 29 mars 2011

Nytt från House Doctor!






Har just fått hem en underbar och efterlängtad leverans från House Doctor! Här kommer ett litet axplock från vad som kom!

Vita pärlhyacinter


Har fått hem vita pärlhyacinter igen. Hos underkalas-eken.blogspot.com hittade jag denna inspirerande bild på hur man kan arrangera dom!

fredag 25 mars 2011

Terre Bormane



Nu har Gredelin fått in lyxiga italienska olivoljor! Den vita är från första pressningen, och den gråa är ekologisk. Perfekta presenter!
För mer info besök www.terrebormane.it

torsdag 24 mars 2011

Dubbelvikt av skratt!


I morse, när barnen var färdigklädda för dagis, började jag ta på mig själv. Efter en lite stund kommer Noa nerkrypandes från ovanvåningen, och det luktar lite...udda. Jag inser när han vänder sig om att han sprayat ner sina kläder med köksrengöring (en av hans många favoritbus). Och jag utbrister: Men Noa, du som precis var fördigklädd! Bianca går fram till lillebror med allvar i blicken och fortsätter: Nu måste du börja lära dig! Annars kommer vi skicka dig till skolan. Och då kommer jag berätta för fröken vad du har gjort!

onsdag 23 mars 2011

Vispskålar mini







Har fått in världens sötaste mini-vispskålar i keramik! Finns i tre härliga pastellfärger, och kostar 99 kr/st. Självklart fick dottern en till sitt lilla kök!

tisdag 22 mars 2011

Lite bilder från Gredelin




Här kommer lite smått och gott från butiken! Vi har fått in våra efterlängtade doftlljus i flera olika varianter. Dessutom har mattorna från Nyblom & Kollén kommit, som jag vet att några av er väntar på.

måndag 21 mars 2011

Bianca


Visst ät man duktig om man är 3,5 år och kan skriva sitt eget namn! I morse skrev Bianca både sitt eget och lillebrors namn helt själv.
Även jag har ägnat förmiddagen åt administrativa sysslor. Suttit i telefonsamtal med diverse leverantörer och fixat och donat! Känner mig så inspirerad efter en massa planering om butikens framtid med mannen i helgen! En del av det blir (förhoppningsvis) verklighet redan idag och en del ligger på framtiden. Jag kan inte tänka en bättre plats att vara på just nu än här.

lördag 19 mars 2011

Trådägg m.m.



Nu har vi dukat upp våra fina trådägg! Finns i antikvitt och mattsvart, i 3 olika storlekar. Läckra att sätta en liten pärlhyacint i. Vi har haft 2 hektiska men fruktansvärt roliga dagar i butiken, leveranser och mängder av härliga och trevliga kunder! Idag fick jag ett mycket användbart tips av en piffig kund angående ett av ljusen vi säljer. Tack snälla du!

torsdag 17 mars 2011

Färgsprak!


Måste bara göra ett litet inlägg om att blombilen var förbi och lämnade av en massa grönt! Dessutom fick jag in ett stort fång gerbera! Ge en liten bukett till någon du tycker om! 7 kr/st!

Vilken härlig dag!


Jag gillar torsdagar! Roligt att vara i butiken, men ändå nära till helgen. Dessutom är det fantastiskt vårväder idag! Lyckades komma ihåg att ta med kameran idag. Så här här har vi skyltat upp idag!

tisdag 15 mars 2011

Rosa från Nyblom & Kollén



Nu har jag fått hem mattor, vimplar, löpare m.m. från Nyblom & Kollén till butiken! Jag vet att ni är några stycken som har väntat på dessa, så välkomna in och kika!
Kram Ella

måndag 14 mars 2011

Nytt från Maileg!



Nu har påsken så smått börjat rulla in hos Gredelin! Dessa söta kycklingar är mina favoriter! 39 kr/st. Vårens Mailegkaniner har också kommit! I år är det grönt och blommigt som gäller! Jag har även tagit hem klädset, så att du kan byta om på din kanin, om du redan har en!

fredag 11 mars 2011

Killar kan...


...väl också få vara prinsessor? Noa vill göra allt som storasyster gör. Denna morgon var det att klä ut sig till prinsessa och fika trätårta med jordgubbar!

onsdag 9 mars 2011

Söta små verk.


Står i butiken med Jennifer Hudson spelandes i bakgrunden. Har haft en hel del kunder (och en mysig fikapaus med min mamma) trots att det både regnar och snöar ute! Funderade lite på vad jag skulle blogga om idag, och "halkade in" på en annan inspirerande blogg som jag inte sett tidigare! Jag fastnade direkt för dessa söta små verk, och tänker försöka mig på att tillverka några till helgen! Dessa och ännu mer hittar du på kvinnan.blogspot.com.
Kram Ella

måndag 7 mars 2011

Måndagsöppet!

Idag är första måndagen detta året som Gredelin är öppet! Välkomna hit mellan 11.00-18.00!

söndag 6 mars 2011

Pannkakor och armhävningar!




Det är söndagsmorgon, och solen skiner utanför! Barnen väckte oss strax efter sju. Vi låg kvar och gosade lite, och njöt av att det faktiskt är första dagen på en månad som vi inte har något inplanerat! Nu har vi precis ätit frukost och pannkakor med muscavadosocker och färska jordgubbar! Ska dricka upp den sista skvätten i kaffekoppen, och sen blir det nog en tur ut i trädgården för att njuta av solen. Igår hade jag och Bianca picknick på trappan utan jackor! Kanske kör vi en favorit i repris...

fredag 4 mars 2011

Växter!


Igår kom blombilen med en massa härliga växter! Bland annat Salix! Välkomna!

tisdag 1 mars 2011

Rostigt romantiskt!



Dessa ljuvliga kronor finns i butiken nu! Prins och prinsessa heter dom. Läckra att lägga i ett blomsterarrangemang, eller varför inte låta barnen låna till leken! Bianca kommer att älska dom! 149 kr/st.
Och just det! Sjalarna jag beställde på Formexmässan kom i förra veckan! Pris från 349 kr. Välkomna till Gredelin!