tisdag 31 maj 2011

24h



Om tjugofyra timmar ligger hela familjen här på Cleopatra Beach! Längtar! Ska absolut försöka göra några uppdaterande inlägg under veckan, men det får bli via mannens iPhone. Bianca är så uppspelt och förväntansfull inför resan! Hon ville gå till dagis kl. 6.00 i morse när vi vaknade, bara för att Joseph skulle kunna hämta henne så att vi kunde åka sen!

måndag 30 maj 2011

Bästa tiden.



Har haft en heldag hemma med kidsen idag! Vi har gjort dom sista förberedelserna inför semesterresan i morgon. Det som återstår är våttorkning av golven och lite småpyssel. Vi har även hunnit med en mysig fika på stan med Anna och Thomas! (Vårt "resesällskap" och kära vänner!) Nu blir det 8 dagar med sol, bad, lek, god mat och en massa gos i Turkiet! Fantastiska Ida tar hand om Gredelin under tiden! Hjärtligt välkomna att besöka henne på Kyrkogatan 22 i Halmstad!



(fotot är på Noa och morbror Johannes som är taget igår när vi hade lite Mors Dag-kalas. Tack brorsan för det smarriga lipglosset!)

söndag 29 maj 2011

Grattis alla mammor!



Blommor till alla mammor på Mors Dag!



Hos oss firas det med att närmaste släkten kommer på kaffekalas i eftermiddag.



fredag 27 maj 2011

Trettio procent!







Idag har vi 30% rabatt på alla våra oliv-och nötoljor! Perfekta presenter eller till grillningen i sommar! Välkomna in till Gredelin! (erbjudandet gäller bara idag)





onsdag 25 maj 2011

Presenttips!



Vi har två härliga Eau de Toilette från Durance i butiken nu! Perfekt present till Mors Dag! 199 kr/st.

Äntligen!!!!!

Äntligen fungerar min blogg igen! Det tog bara nästan en vecka att lokalisera vad problemet var. Blogger hade fel mailadress till mig. Så nu blir det till att uppdatera om allt nytt som har hänt och nya produkter som kommit in i butiken!
Kramar Ella

fredag 20 maj 2011

Dagens Meny!

Sugen på lite fredagsmys?
På Gredelins bakgård serveras det idag våfflor med grädde och sylt samt goda ostfrallor till kaffet! Hjärtligt välkomna!

torsdag 19 maj 2011

Bara idag!!!


Just idag ger vi 20% rabatt på alla kläder, sjalar och smycken i butiken! Världens chans att göra bra fynd! Välkomna in!

onsdag 18 maj 2011

Du glömmer väl inte mamma?



Mors Dag närmar sig med snabba steg! Vi har en massa härliga förslag på vackra presenter! Kanske en lyxig handcreme från Laura Ashley? Eller varför inte ett "världens bästa mamma-te" med svarta vinbär & fläder? Välkomna in och botanisera!

tisdag 17 maj 2011

Världens bästa doftljus!


Dessa underbara doftljus har kommit i tre varianter! Välkomna in och provdofta!

måndag 16 maj 2011

Trädgårdstider!



Detta är den bästa tiden på året! Jag har precis fått hem en massa vacker trädgårdsblomster! Allt från stora smultron på båge till salvia och klassisk lavendel! Så här ser det ut utanför Gredelin idag!

Strykjärnsvatten & sköljmedel!


Fler nyheter från underbara Durance! Ljuvligt doftande strykjärnsvatten och sköljmedel i Lavendel eller Apelsinblomma!

lördag 14 maj 2011

Gredelins bakgård!


Var bara tvungen att lägga upp ett foto på vår mysiga bakgård...

Nyheter från Durance!


Nu har vi fått in vår härliga, ljuvliga serie med pumptvålar och matchande handcremer! Kanske en kommande Mors Dag-present?

Frukost!

Nu är frukostserveringen på bakgården igång! Kaffe/te, fralla, yoghurt och juice för 49 kr! Hjärtligt välkomna till Gredelin idag!

tisdag 10 maj 2011

Wennerholm Design


Dessa vackra klockor att hänga om halsen samt en massa annat fint finns hos Gredelin! Välkomna att frossa i läckra smycken! Inom kort kommer det även hem härliga somriga sjalar också...

Snygga dricksglas



Trött på IKEA-glas? Satsa på snygga glas som ingen annan har! Glas på fot 89 kr och glas utan fot 69 kr/st.

söndag 8 maj 2011

Helger som den här...



Det är helger som den här som gör det värt att stå ut med ett ruggigt vinterhalvår. Vi har avslutat helgen med ett trädgårdskalas hos Zandra & Stefan.. Nu återstår bara lite röjning i köket här hemma, och sen blir det kvällsmys.
(fotona: Bianca som äter tårta och en nyvaken Noa i pappas goa famn)

torsdag 5 maj 2011

Våfflor!


På lördag mellan kl. 10.00-15.00 kommer vi servera nygräddade våfflor med sylt och grädde på Gredelins mysiga bakgård! Världens bästa svärföräldrar, med en gedigen våffelerfarenhet, kommer stå för gräddningen! 29 kr för kaffe & våffla! Det ni!

onsdag 4 maj 2011

Utvecklingssamtal


Har varit på utvecklingssamtal med en av Biancas fröknar på dagis. Alltid lika spännande tycker jag! Bianca har varit med i ett liten "studie" där fröken Carina har analyserat och studerat Bianca på djupet. Hon har gett Bianca olika matematiska uppgifter och studerat hur hon resonerar och tänker. Bland annat skulle Bianca rita tärningskort, och hon ville gärna göra figurer i varje cirkel för att hon tyckte det var finare så. Carina ställde olika frågor för att kunna följa Biancas tankebanor, och plötsligt svarar Bianca (3,5 år) på en av frågorna: -ja, du är allt lite nyfiken du.

måndag 2 maj 2011

Krokbrädor!


Ni har väl inte missat dom snygga, enkla krokbrädorna som kommit in i butiken? Supersnygga att hänga kläder, nycklar eller smycken på! 249 kr/st.

Inspiration från Boomingville

Dags att trädgårdspyssla? Den stora zinkkrukan på bilden hittar du hos Gredelin!