fredag 29 juli 2011

Gredelin fyller 1 år!!!


Hipp hipp hurra på vår födelsedag!!!
I morgon, lördag, fyller vi 1 år! Detta firar vi med att bjuda på svalkande citron-lemonad och kaka till alla goa kunder! Hjärtligt välkomna!
Kanske smyger vi in något härligt erbjudande också?!? =)
Kram Ella & Joseph

torsdag 28 juli 2011

Duschcreme m.m.


Duschcreme, Eau de toilette m.m. fyller butiken som ett smycke och doftar fantastisk! Höstens måste: duschcreme och parfym i doften Cachemire! Min nya personliga storfavorit!

onsdag 27 juli 2011

Durance Smart Candles!


Dessa små paket av lyx doftar inte bara underbart, utan renar även luften från dålig lukt istället för att bara dölja den! Kan det bli bättre?

tisdag 26 juli 2011

Macarons!


Våra populära och efterfrågade älsklingar finns i butiken igen! Välkomna att frossa i dessa sötnosar! Köp med hem eller njut av dom med en kopp kaffe på vår bakgård!

måndag 25 juli 2011

Helg med familjen.




I går, söndag, gjorde vi en liten utflykt till stadsbondgården med barnen. Det var ju inget strandväder direkt. En mysig dag bland djuren i regnet.

where to start?




Tänkte göra ett inlägg om vad som entrat butiken idag, men när jag kom till jobbet möttes jag av tre stora leveranser, så jag vet inte vad jag ska börja med. Här är ett litet gastronomiskt axplock:
Kolsyrad dricka i fläder eller blodapelsin, och en fantastisk äpple-och vitlökschutney.

lördag 23 juli 2011

Nya teer!


Till alla te-älskare! Igår fick vi in en skön mix av gamla godingar och nya favoriter! En gammal storfavorit som återvänt är vårt friska Fläder-te, och tre nyheter är Lakrits-te (hela butiken doftar lakrits just nu), Morfars Blandning med päron & konjak samt det röda teet Skogsgläntan med björnbär och hela blåbär. Drack man inte te innan så lär man börja nu!
Kram Ella

torsdag 21 juli 2011

Lycka är...


...att ha en egen trädgård.

Lycka är...



...att ha en fin vän att dela glädje och sorg med.

Lycka är...


...att få ha den frisyr man gillar allra bäst.
(fotot: okänd hockeyfrill på bussen i Alanya)

onsdag 20 juli 2011

Lycka är...


...att få vara med sin pappa.
(på fotot: Bianca & Joseph)

Lycka är...


...att få rita i storasysters målarbok.

Bohemian Society


Vackra smycken rullar in i butiken! En massa fina nyheter att mixa efter tycke och smak! Men skynda! Dom rullar snabbt ut ur butiken igen på smyckade armar och halsar...

tisdag 19 juli 2011

Mys.


Var bara tvungen att lägga upp detta fina foto från Noas kalas på Jacob med sin lille David. (Anna, känn dig fri att kopiera det=)

måndag 18 juli 2011

Kalas!






Igår, söndag, firade vi den nyblivna 2-åringen med ett stort kalas! En härlig mix av släkt och vänner kom för att fira vår fina Noa! Tack alla våra underbara nära och kära för att ni kom och för alla presenter som Noa fick!

lördag 16 juli 2011

En tanke.


Rosor är som vackrast när dom fått blomma ett tag. Precis så är det även med människor.

fredag 15 juli 2011

Vackert, enkelt & nästan gratis!






Runt vårt hus växer det vackra rosor. Jag valde att använda en av dom som dekoration på en chokladkaka. Så här enkelt är det: pensla rosbladen med äggvita och doppa dom sedan i strösocker. Låt sedan tirka på ett bakplåtspapper. Fantastiskt vackert (och ätbart).

Hurra hurra HURRA!




Grattis älskade Noa på din 2-årsdag! Vi har firat med sång och paket på sängen, och dagen kommer fortsätta med mys och fika! Storasyster fick också paket. Man kan väl få bli firad för att man har en lillebror som fyller år? =)

torsdag 14 juli 2011

Sommar.


Härligt med sommar. Mysigt att kunna dra ut ett täcke på balkongen som barnen fyller med leksaker och ligger och spanar ut över gatan på.
Veckan hittills har varit fantastisk! Butiken har varit full av en massa härliga kunder och fikagäster! Gårdagen avslutades med överraskningsmiddag med tjejgänget för vår fina Anna som fyllt 30!

tisdag 12 juli 2011

Inspiration från Butiken!





Ljuvlig Flädersaft! Läckra väckarklockor! Vackra tekoppar! Massor av nytt i butiken! Idag, tisdag, har mannen tagit hand om Gredelin några timmar medan jag fick kvalitetstid med barnen och min fina mamma! Det är kärlek det. Tack!

måndag 11 juli 2011

Sköna Hem


Någon som läst senaste numret av Sköna Hem? Doftljusen jag säljer rekommenderas i ett litet reportage! Och den personen som skrivit om ljusen har helt rätt: dom är fantastiska!!!

fredag 8 juli 2011

Trevlig Helg!


Vill önska er alla en trevlig helg med en av alla vackra rosor i butiken! Denna fredagen har varit den regnigaste på länge, så mina söta fikagäster fick knö ihop sig på ovanvåningen! Trångt men mysigt! Dagen har bjudit på en del andra surpriser! Bland annat stövlade ett antal "old friends" in i butiken helt utan förvarning. Vi har säkert inte setts på 10 år, men oj vad glad jag blev att se er! Chockad och lycklig på samma gång! Lova att ni gör om ett!
Kramar

torsdag 7 juli 2011

Lemon Curd


Världens godaste Lemon Curd har entrat butiken! Man blir ju glad bara av den fina burken! Innehållet är helt fantastiskt till scones eller annat bröd!

onsdag 6 juli 2011

Min nya älskling!


Denna fantastiska klocka, med en meter i diameter, finns nu i butiken! Självklart hänger en hemma i vardagsrummet också. I love it!

tisdag 5 juli 2011

Sommarens godaste törstsläckare!


Inom kort får jag hem dessa underbart goda is-teer i tre spännande smaker! Njut av dom på vår mysiga bakgård, eller köp med en på vägen!

Vit Agapanthus


Igår fick vi in vackra vita Agapanthus! Jättefina exemplar och endast 199 kr/st! Välkomna!

måndag 4 juli 2011

Ny vecka, Nya varor!


Måndag igen. Vi har haft en underbar helg med sol och bad! Om några timmar öppnar Gredelin, och vi har fyllt upp med en massa nya fräscha varor. Vad sägs om denna fina klocka i zink? Välkommen in! Är du fikasugen serverar vi kaffe och kanelsnurra på bakgården idag!