onsdag 31 augusti 2011

Livsviktigt!


Packningen inför resan är nästan färdig nu. Vi ska bo på ett lägenhetshotell, vilket innebär att vi har ett eget kök, vilket i sin tur innebär att man kan ta med sig saker som är svårt att leva utan! Det första och självklara är ett paket svenskt kaffe! En annan stark kandidat är Finncrispen! Men vad mer? Mycket smaskigt finns ju att köpa där, men kaffe, finncrisp och ev. mannens morgonmüsli är ju helt klart livsnödvändigheter!
Idag är det stortjejens 4:årsdag!! Barnkalas har vi ju redan haft, men ikväll kommer våra "vuxna" vänner och delar en tårta med oss! Uppvaktad och uppskattad borde alla få känna sig lite då och då! Idag är det Biancas dag! Morgonen började med paketöppning på sängen och varm choklad! Barbiedockor, filmer, pysselböcker, kläder m.m. öppnades till glädje och förtjusning. Sen bar det av till dagis där hon har bjudit på Hello Kitty-glassar till de andra barnen. Noa insåg att det inte var hans avdelning som skulle frossa idag. Han blev djupt förtvivlad och vägrade gå ifrån storasysters avdelning med mantrat "maka glass, maka glass, Nona maka glass". Självklart offrade mannen sin lunchrast för att åka med ett paket glass till Noas avdelning också. Det är kärlek det. Ikväll när vi ätit tårta m.m. kommer det stå en sprillans ny cykel (utan stödhjul) och vänta. Bianca är än så länge helt ovetandes...

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag för alla berörda!!!

    SvaraRadera
  2. Åh, grattis till stora tjejen Bianca som verkar ha fått världens bästa dag av sina föräldrar : ) Ha en toppenresa! Ses när ni kommer hem.

    SvaraRadera
  3. När du kommer hem har du ett award i min blogg som väntar =) Kram!//Sara

    SvaraRadera